Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciu de 750.000 de euroPoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor efectuează şapte percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a trei persoane din județul Bihor, bănuite că au creat un prejudiciu de aproximativ 750.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de 750.000 de euro
Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciu de 750.000 de euro

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează miercuri, 10 iunie, şapte percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a trei persoane din judeţul Bihor, bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Acţiunea poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei societăţi comerciale din municipiul Oradea ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi că, în perioada 2010-2013, ar fi creat circuite financiare fictive, de natură să asigure sustragerea de la plata T.V.A. aferentă comercilizării pe piaţa internă a unor produse alimentare achiziţionate din spaţiul intracomunitar, se arată în comunicatul remis redacției.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului de stat a fost estimat, până în prezent, la peste 750.000 de euro.

La finalizarea activităților, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii, prejudiciu, spalare de bani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE