Percheziții la agenţi de poliţie, suspectaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţăProcurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează, joi dimineață, percheziții într-un dosar care vizează mai mulți agenți de poliție acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, între care abuz în serviciu, trafic de influență și luare de mită.

Perchezitii la agenti de politie, suspectati de abuz in serviciu si trafic de influenta
Percheziții la agenţi de poliţie, suspectaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că în cauză au fost emise cinci mandate de aducere, patru pentru agenți de poliție din cadrul Poliției Filipeștii de Pădure și unul pentru un agent din cadrul Poliției Băicoi.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual.

Conform surselor citate, infracțiunile au legătură cu atribuțiile respectivilor agenți pe linie de poliție rutieră, iar faptele au fost comise în cursul anului 2015.

Etichete: agenti politie, agenti politie cercetati, agenti politie mita, mită, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE