Percheziții la clubul de fotbal FC Brașov și la patronul Ioan NeculaieMai multe percheziții au loc, joi dimineață, la clubul de fotbal FC Brașov și la patronul Ioan Neculaie, care este suspectat de evaziune fiscală. Prejudiciul în acest caz este estimat la  40 de milioane de lei.

Perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la patronul Ioan Neculaie
Percheziții la clubul de fotbal FC Brașov și la patronul Ioan Neculaie
Foto: digisport.ro

Percheziţiile sunt făcute de procurori de la Parchetul Tribunalului Braşov, informează mediafax.ro.

Potrivit procurorului Claudiu Sandu de la Parchetul Tribunalului Braşov, descinderile la clubul FC Braşov şi la locuinţa patronului echipei, Ioan Neculaie, au loc într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei.

Conform sursei citate, anchetatorii urmează să ridice documente referitoare la activitatea clubului de fotbal.

Ioan Neculaie este patronul fabricii de camioane Roman Braşov şi al echipei FC Braşov.

În noiembrie 2012, Neculaie a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un muncitor a murit pe platforma fabricii de camioane Roman, în martie 2008.

Accidentul de muncă s-a petrecut în 6 martie 2008, când Florin Diţoiu, angajat al societăţii Prescon SA, în postul de mecanic, a murit după ce o parte a unui coş de fum care trebuia dezmembrat şi dat la fier vechi s-a prăbuşit peste el. În timp ce coşul de fum era secţionat de un sudor, o bucată din structură s-a prăbuşit peste muncitor şi l-a strivit. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au constatat, în urma verificărilor, că societatea nu avea nicio autorizaţie pentru dezafectarea coşului de fum respectiv şi nici nu erau îndeplinite măsurile legale privind protecţia şi siguranţa muncitorilor săi.

Etichete: FC Braşov, ioan neculaie, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h