Percheziţii la evazioniştii din Bucureşti şi 6 judeţe. Prejudiciu: 5 milioane de leiPoliţia Capitalei face 18 percheziţii, marţi dimineaţă, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor în domeniul construcţiilor. Percheziţiile au loc în Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Vâlcea, Buzău, Braşov şi Brăila. 

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Managerul unui hotel, banuit de evaziune fiscala
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Managerul unui hotel, bănuit de evaziune fiscală
Foto: cugetliber.ro

Marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Vâlcea, Buzău, Braşov şi Brăila şi 8 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul construcţiilor şi comerţului cu materiale de construcţii, transmite Poliţia Capitalei.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au creat un lanţ de societăţi comerciale fantomă, care au furnizat facturi fictive, în vederea înregistrării în contabilitate, pentru sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului consolidat al statului.

Prejudiciul creat este estimat la 5.000.000 de lei, suma totală spălată fiind de aproximativ 13.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1. 

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE