Percheziţii la Hotelul Marriott din Capitală. Directorii vor fi duşi la audieriPoliţiştii bucureşteni fac joi percheziţii la Hotelul Marriott din Capitală într-un caz de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la peste 7,5 milioane de lei. În dosar sunt cercetate două persoane fizice şi o persoană juridică.

Perchezitii la Hotelul Marriott din Capitala
Percheziţii la Hotelul Marriott din Capitală

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a anunţat că perchziţiile au loc la sediile sociale al SC S. SRL şi SC S.C.H.G. (Societatea Companiilor Hoteliere Grand, n.r.) SRL, din Hotelul Marriott, de unde vor fi ridicate documente financiar-contabile şi înscrisuri necesare soluţionării unei cauze penale în care sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română, în perioada 2008 - 2015, o societate comercială specializată în prestări de servicii hoteliere şi-ar fi diminuat masa impozabilă prin înregistrarea în mod ilegal de cheltuieli cu dobânzi şi de pierderi din diferenţe de curs valutar.

Prejudiciul creat a fost estimat la 7.581.113 lei,  provenit din diminuarea impozitul pe profit datorat bugetului de stat.

Etichete: evaziune fiscala hotel marriott, hotel marriott, perchezitii hotel marriott

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE