Percheziţii la firma Urban SA, care se ocupă de salubrizare şi deszăpezire în Sectorul 6Poliţiştii fac 16 percheziţii, miercuri dimineaţă, în Bucureşti, la compania Urban SA, care se ocupă de salubrizare şi deszăpezire în Sectorul 6. Reprezentanţii firmei sunt acuzaţi că s-au folosit de firme fantomă, ca să prejudicieze statul cu 1 milion de lei.

Perchezitii la o firma care se ocupa de deszapezire din Bucuresti. Suspiciuni de evaziune fiscala
Percheziţii la o firmă care se ocupă de deszăpezire din Bucureşti. Suspiciuni de evaziune fiscală
Foto: gandul.info

În această dimineaţă, 20 ianuarie a.c., peste 60 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară şi la sediul unor persoane juridice, în municipiul Bucureşti şi 13 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, informează un comunicat de presă al Poliţiei.

Conform sursei citate, din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că reprezentanţi ai unei firme ce se ocupă cu salubrizarea şi deszăpezirea capitalei au creat un circuit artificial de tranzacţionare, exclusiv scriptic, fără conţinut economic, folosindu-se de firme fantomă, prin intermediul cărora au prejudiciat bugetul de stat cu suma de aproximativ 1.000.000 lei, reprezentând deducerea ilegală a taxei pe valoare adăugată şi diminuarea impozitului pe profit datorat.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5.

Conform Digi24, compania de salubrizare la care au loc percheziţiile este Urban SA, cea responsabilă de curăţenie şi deszăpezire în Sectorul 6. 

Reamintim că, în iulie 2015, patronul firmei de salubritate Urban SA, Teodor Gabriel Florescu, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru evaziune fiscală. 

Etichete: deszăpezire, percheziţii, perchezitii bucuresti, Sectorul 6, Urban

0/11 COMENTARII
razvan
22 ian 19:19
+0
VOTURI
-0
Furat si atat !! Cam atat se stie in acest sector, cand e vorba de treaba autoritatile si primar dispar !!!
Elena
21 ian 20:49
+0
VOTURI
-0
Oare cat va mai fura? Oare cand vor fi pedepsiti cei care fura precum Urbanul,Manescu si altii? Oare cand vor inceta magariile astea? E urat ca ne furam intre noi. Rusine celor care ne fac tara dr ras!!!
Ana
21 ian 20:31
+0
VOTURI
-0
În sectorul ăsta primaria și administrația locala nu au știu decât sa fure !!!
Razvan
21 ian 20:28
+0
VOTURI
-0
4 ani sunt prea putini pentru cate nenorociri a facut, cel putin 30 de ani trebuie si averea sa ii fie luata, si atunci da, ma linistesc.
Razvan
21 ian 20:27
+0
VOTURI
-0
Sunt niște hoți !!! Pe lângă faptul ca au furat,nici nu și-au făcut treaba!! Tot sectorul este acoperit de gheata; am vazut foarte multe persoane în vârstă care au căzut din cauza nepăsării lor !!!
Alina
21 ian 20:17
+0
VOTURI
-0
Razvan, sunt sigura si Dle Rarescu i se va face o perchezitie, nu una amanuntita ca nici pe cei de mai sus de el nu ii intereseaza, dar macar 4 ani sa stea la racorica sa sufere cat am suferit si noi!
Alina
21 ian 20:13
+0
VOTURI
-0
Uite ca mai exista si oameni corecti! La puscarie cu toti care au bagat mana in buzunarul primariei pt deturnarea de fonduri! Oare nu-i mana lui Manescu?!? Ca doar el stie cum se fura....si el a acordat aceste contracte! Scapati-ne de ei!
Radu
21 ian 20:05
+0
VOTURI
-0
Niste hoti! Au avut ce invata de la Manescu! Si-au bagat banii in conturile din strainatate si catatenii isi rup maini si picioare din cauza nepasarii lor! La puscarie cu Manescu si toti "colaboratorii" lui!
Alexandru
21 ian 20:04
+0
VOTURI
-0
Si cu ce ne incalzeste pe noi, cetatenii, ca o anumita firma de salubrizare si dezapezire a fost perchezitionata?! M-ar incalzi ca dupa aceasta perchezitie sa inceapa sa deszapezeasca sectorul, sa avem pe unde merge!
Razvan
21 ian 20:02
+0
VOTURI
-0
Si lui Manescu ar trebuii sa ii faceti o perchezitie mai solida, la cate tunuri a dat sunt sigur ca gasiti voi ceva, si sunt atatea dovezi pe fata si nimeni nu se leaga de el? Sper sa faceti curatenie la sectorul 6!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h