UPDATE PERCHEZIŢII DNA la Primăria Brăila. Edilul Aurel Simionescu, ridicat şi dus la audieriProcurorii DNA au efectuat, miercuri, percheziţii în municipiul Brăila, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2010. Primarul Aurel Simionescu, vizat în dosar, a fost ridicat de anchetatori și dus la sediul DNA Galați pentru audieri.

ERCHEZITII la Primaria Braila, miercuri dimineata. Sunt vizate fapte de coruptie din 2010
ERCHEZIŢII la Primăria Brăila, miercuri dimineaţă. Sunt vizate fapte de corupţie din 2010

UPDATE Primarul municipiului Brăila Aurel Simionescu a fost ridicat  de anchetatori și transportat cu o dubă a jandarmeriei la sediul DNA Galați pentru audieri. "Nu știu despre ce este vorba. Mi-au fost cerute mai multe documente", a declarat primarul, citat de Agerpres. 

În cursul zilei de 03 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate în municipiul Brăila, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, anunţă DNA.

Potrivit unor surse, percheziţiile efectuate în această dimineaţă vizează Primăria din Brăila şi domiciliul edilului. 

Edilul Brăilei, Aurel Gabriel Simionescu, este acuzat de abuz în serviciu şi deturnare de fonduri. În dosar este vorba de un prejudiciu de 10 milioane de euro pentru construcţia unor bulevarde, conform România TV.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Etichete: aurel simionescu, fapte de coruptie, percheziţii, primaria braila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE