Percheziții la patronii Auchan, Decathlon și Leroy-MerlinAutoritatile din Franta, Belgia si Luxemburg au facut perchezitii la proprietatile familiei Mulliez, cea care detine magazine cunoscute precum Auchan, Décathlon si Leroy-Merlin.

Perchezitii la proprietarii Auchan, Decathlon si Leroy-Merlin
Percheziții la proprietarii Auchan, Decathlon și Leroy-Merlin
Foto: expunere.com

Ancheta a fost deschisa acum opt luni si autoritatile vor sa determine daca una dintre cele mai cunoscute familii din economia franceza a facut fraude fiscale, informează Hotnews.ro, citând Le monde.

Perchezitiile au avut loc marti si politia a ridicat cantitati uriase de documente care vor trebui analizate cateva saptamani. Au fost vizate sediile companiilor si domiciliile principalilor membrii ai familiei Mulliez, atat in Franta, cat si in Belgia.

Familia Mulliez, cunoscuta pentru discretia sa si aparitiile rare in media, a construit un imperiu gigantic in domeniul distributiei.

Gérard Mulliez si familia sa au o avere estimata la 23 miliarde euro.

Etichete: Auchan, Dacathlon, Leroy-Merlin, percheziţii

0/1 COMENTARII
Cris
12 May 14:02
+0
VOTURI
-0
Toate companiile enumerate fac frauda fiscala masiva in paradisuri fiscale. Nici macar nu au niste sedii de firma ci doar niste casute postale intr-un bloc de casute postale in Luxemburg. E clar ca numai prostii au ramas sa mai plateasca impozite.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE