Peste 100 de permise auto, obținute ILEGAL în București anul acesta. 87 de persoane, URMĂRITE PENALProcurorii fac percheziții, marți dimineață, la Direcția de Permise Auto și la mai multe școli de șoferi din București. Peste 80 de persoane- polițiști, instructori și cursanți- au fost puse sub urmărire penală pentru luare de mită, dare de mită, trafic de influență și cumpărare de influență. Cel puțin 100 de persoane ar fi obținut ilegal dreptul de a conduce, doar în 2015.

Perchezitii la scoli de soferi din Bucuresti. Mai multe persoane au primit ILEGAL permisul auto
Percheziții la școli de șoferi din București. Mai multe persoane au primit ILEGAL permisul auto
Foto: blorg.ro

Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul București au efectuat, în dimineața zilei din 15 decembrie, 17 percheziții în Capitală, percheziții care au vizat modalitatea frauduloasă de obținere a unor permise de conducere. 87 de suspecți sunt urmăriți penal în acest dosar, printre care instructori auto, polițiști și cursanți, informează Parchetul printr-un comunicat de presă.  Ei sunt acuzați de luare de mită, dare de mită, trafic de influență și cumpărare de influență.

Șapte polițiști ar fi luat mită pentru a elibera permisele.

Actele de urmărire penală vizează modalitatea frauduloasă de obţinere a unor permise de conducere, în perioada 2014 – 2015.

Conform Digi24, cel puțin 100 de persoane ar fi obținut ilegal dreptul de a conduce anul acesta. 

Etichete: instructori auto, percheziţii, scoli soferi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE