Percheziţii la Spitalul Marie Curie. Ortopedul Gheorghe Burnei, dus la audieriProcurorii de la Parchetul Capitalei fac, sâmbătă dimineaţa, percheziţii la imobilele medicului Gheorghe Burnei şi la spitalul Marie Curie, fiind vizate fapte de corupţie. Recent, în presă, Burnei a fost acuzat de către familia unei fete care acum nu se mai poate deplasa după o operaţie care nu ar fi fost omologată, efectuată de medic în urmă cu mai mulţi ani. Medicul a fost ridicat şi dus la audieri.

Perchezitii la Spitalul Marie Curie
Percheziţii la Spitalul Marie Curie
Foto: Agerpres

Medicul Gheorghe Burnei ar fi primit sau cerut mită de la 16 pacienţi.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că din informaţiile deţinute până acum în anchetă ar rezulta că medicul Gheorghe Burnei ar fi primit sau cerut bani cu titlul de mită de la 16 persoane, părinţi ai copiilor pe care i-ar fi operat. Se investighează şi operaţii neautorizate.

Procurorii de la Parchetul Capitalei fac, sâmbătă dimineaţa, percheziţii la imobilele medicului Gheorghe Burnei şi la spitalul Marie Curie, fiind vizate fapte de corupţie.

Surse judiciare precizează că la acest moment al anchetei ar fi informaţii potrivit cărora doctorul ar fi primit sau cerut bani cu titlul de mită de la 16 persoane, părinţi ai copiilor pe care i-a operat. De asemenea, investigaţiile vizează şi realizarea unor operaţii neautorizate cărora ar fi fost supuşi mai mulţi copii.

"Aşteptăm să vină domnul profesor şi să ne comunice din partea poliţiei şi procuraturii. S-a făcut descinderea, deocamdată în situaţia asta suntem. Noi nu avem la spital formulate tipul ăsta de reclamaţii (n.r de luare de mită)", a declarat pentru purtătorul de cuvânt al Spitalului Marie Curie, Alexandra Stănescu.

Anchetatorii fac percheziţii la mai multe imobile ale chirurgului şi la biroul său de la Spitalul Marie Curie. După ce se vor finaliza percheziţiile, medicul va fi dus la audieri. Cauza este realizată în colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie.

Etichete: Gheorghe Burnei, Gheorghe Burnei audiat, Gheorghe Burnei mită, Marie Curie, operaţii neautorizate Gheorghe Burnei, ortoped Gheorghe Burnei, perchezitii marie curie

0/1 COMENTARII
adi
10 dec 16:19
+0
VOTURI
-0
Oferta originala: castigi part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:friendshipandjobs@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE