Percheziţii la fiul unui fost colonel din MAI, suspectat că a împuşcat un om de afaceri în 1998Poliţiştii din Capitală face percheziţii, miercuri dimineaţă, în locuinţa unui bărbat din judeţul Ilfov, fiul unui fost colonel din Ministerul de Interne, suspectat că este autorul asasinatului asupra omului de afaceri Mihai Ionescu, ucis în iulie 1998 prin împuşcare.

Perchezitii la un barbat suspectat ca a impuscat un om de afaceri bucurestean in 1998
Percheziţii la un bărbat suspectat că a împuşcat un om de afaceri bucureştean în 1998
Foto: stirileprotv.ro

UPDATE 10.48 Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcţii "Doi şi un Sfert" de la Ministerul de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri,conform unor surse mediafax.ro.

Aceleaşi surse precizează că există probe potrivit cărora Alexandru Găină l-ar fi împuşcat pe afacerist la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

"Cel suspectat acum nu ar fi avut nicio răfuială persoanală cu victima, toate variantele duc către faptul că el ar fi acţionat la comandă", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Alexandru Găină a fost de la începutul anilor 2000 şi până de curând, cercetat, judecat şi închis în numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Miercuri dimineaţă, poliţişti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, percheziţionează locuinţa unui bărbat din Snagov, judeţul Ilfov, transmit reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Sursele citatate precizează că există suspiciunea că acesta este autorul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, în Capitală. La finalul percheziţiei domiciliare, bărbatul va fi ridicat şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Omul de afaceri Mihai Ionescu a fost împuşcat, pe 15 iulie 1998, în timp ce se întorcea acasă, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei. Patron a două firme, dintre care una se numea "Mondo Mike SRL", a fost împuşcat cu patru gloanţe, de aproape. Crima s-a petrecut în timp ce victima se afla în maşină, la volan, încercând să intre în curtea casei sale.

Etichete: crimă, mihai ionescu, pistol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE