Percheziții la ghicitoare din Ploiești: Șantajau oamenii, amenințându-i cu blestemeTrei percheziții au loc, joi, în PLoiești, la persoane suspectate de înșelăciune și șantaj, care au pretins că oferă "servicii de de ghicit" sau tămăduiri miraculoase, cauzând un prejudiciu de 60.000 de euro.

Perchezitii la ghicitoare din Ploiesti: Șantajau oamenii, amenintandu-i cu blesteme
Percheziții la ghicitoare din Ploiești: Șantajau oamenii, amenințându-i cu blesteme
Foto: jurnalul.ro

Cinci persoane urmează să fie duse la audieri cu mandat de aducere.

"Din cercetări, a reieșit că, începând cu anul 2015, prin anunțuri postate pe internet, cei în cauză ar fi determinat mai multe persoane din țară, dar și din străinătate să depună diverse sume de bani în schimbul unor așa-zise servicii de ghicit sau tămăduiri miraculoase. Ulterior, părțile vătămate, sub amenințarea unor 'blesteme', erau obligate să trimită și alte sume de bani", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis joi AGERPRES.ro.

Sumele pretinse ar fi cuprinse între 200 de euro și 10.000 de euro și erau transmise prin mijloace electronice de plată. Prejudiciul este estimat la 60.000 de euro, precizează sursa citată.

La activități participă luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, precum și jandarmi.

Etichete: ghicit, percheziţii, vrajitoare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h