Pericol de prăbuşire a unei schele pe un bloc aflat în reabilitare termică.Ce măsuri a luat PrimăriaPrimăria Sectorului 2 anunţă că a intervenit de urgență, joi, 18 aprilie 2018, pe lângă firma de construcții pentru asigurarea schelei care s-a desprins parțial de la ultimul nivel al blocului aflat în reabilitare termică pe Șoseaua Colentina nr. 55, bloc 83.

Pericol de prabusire a unei schele pe un bloc aflat in reabilitare termica.Ce masuri a luat Primaria
Pericol de prăbuşire a unei schele pe un bloc aflat în reabilitare termică.Ce măsuri a luat Primăria

Prin intermediul Poliției Locale a Sectorului 2 s-a izolat întreaga zonă din apropierea blocului, pentru a preîntâmpina eventualele accidente ce se puteau produce ca urmare a căderii schelei.

Reprezentanții S.C. Unicon S.A., care derulează lucrări de reabilitare termică la blocul în cauză, au luat de îndată măsurile ce se impuneau pentru ancorarea în siguranță a schelei metalice desprinse de pe fațada imobilului.

De asemenea, Primăria Sectorului 2 a atenționat firma de construcții să verifice întreaga schelă, pentru a preveni accidente datorate neasigurării corespunzătoare a acesteia, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

În cursul zilei de joi, 18 aprilie 2019, Primăria Sectorului 2 a fost sesizată despre faptul că o porțiune din schela montată pe fațada blocului din Șoseaua Colentina nr. 55, bloc 83 s-a desprins și prezintă pericol de prăbușire. Imediat ce au fost solicitați în acest caz de administrația publică locală a sectorului 2, reprezentanții S.C. Unicon S.A., care derulează lucrări de reabilitare termică la imobilul respectiv, s-au deplasat la fața locului pentru remedierea situației.

Etichete: pericol prabusire schela reabilitare termica, reabilitare termica Sectorul 2, schela desprinsa de pe bloc, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE