PERICOL DE SALMONELLA la LIDL. Ce produs a fost RETRAS din supermarket. FOTOLIDL anunţă că există pericolul ca unul dintre produsele pe care le comercializează să fie contaminat microbiologic cu salmonella. Oficialii supermarket-ului susţin că produsul în cauză a fost retras de pe rafturi, însă cei care au apucat să îl cumpere îl pot returna fără să mai facă dovada achiziţiei cu bonul fiscal. 

„Sănătatea şi siguranţa consumatorilor reprezintă priorităţi pentru Lidl, de aceea luăm în permanenţă măsuri suplimentare de verificare a produselor pe care le comercializăm. Producătorul August Topfer & Co. (GmbH & Co) KG recheamă în mod voluntar de la vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, produsului comercializat în magazinele Lidl din România: Nucă de cocos deshidratată, 200 g, EAN 20003388, cu următorul termen de valabilitate: 10.12.2016. Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice (Salmonella spp.).

August Topfer & Co. (GmbH & Co) KG a decis să retragă în mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate 10.12.2016. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul în orice magazin Lidl, primind contravaloarea acestuia, chiar fără a face dovada bonului de casă.

Niciun alt produs comercializat de către Lidl Discount SRL nu este afectat de aceaastă rechemare.

Pentru orice fel de întrebări suplimentare consumatorii pot apela gratuit numărul de telefon 0800 896 622″, se arată în comunicatul Lidl.

Etichete: Lidl, nuca cocos, produs, salmonella

0/1 COMENTARII
lidl
25 Feb 08:27
+0
VOTURI
-0
Toate produsele comercializate de Lidl sunt de cea mai proasta calitate si un pericol pentru sanatate. Branduri puse la misto precum Pilos, Balino, Tartino, etc. sub care se comercializeaza toate mizeriile neacceptate pe piata din vest. Nici macar numele firmei producatoare nu este trecut pe eticheta. Decat "Produs in UE" mai bine "Made in China"!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h