Pericol de atentat la EURO 2016. Unul dintre teroriștii de la Bruxelles a făcut un anunț alarmantUnul dintre autorii atentatelor de la Bruxelles, Mohamed Abrini, le-a dezvăluit autorităţilor belgiene că gruparea teroristă plănuieşte atacuri la meciurile de la Campionatul European din Franţa. Competiţia va începe pe 10 iunie, pe Stade de France, cu meciul Franţa-România.

Pericol de atentate la Euro 2016
Pericol de atentate la Euro 2016

Mohamed Abrini, unul dintre teroriştii care au plănuit atentatele de pe aeroportul din Bruxelles, dar şi cele din noiembrie 2015, de la Paris, le-a spun autorităţilor belgiene că EURO 2016 este în prezent considerată o ţinta majoră a grupării ISIS, scrie The Guardian.

Declaraţia lui Abrini vine la cinci luni de la atentatele de la Paris, în urma cărora au fost ucise 130 de persoane. Atunci, teroriştii au încercat să atace şi Stade de France, arena pe care era în plină desfăşurare amicalul Franţa-Germania.

Publicația The Guardian trage un semnal de alarmă şi scrie că la Euro 2016 vor fi prezenţi în număr mare fani din Anglia, Ţara Galilor sau Irlanda. Euro 2016 începe pe 10 iunie, cu meciul Franţa-România, partidă care va avea loc pe arena Stade de France. Peste 162 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un interval de doar 5 luni, în atentatele de la Paris şi Bruxelles, ambele revendicate de către gruparea teroristă ISIS.

Etichete: campionat de fotbal, Campionatul European de Fotbal, EURO 2016, Franţa, romania franta euro 2016, romania franta fotbal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE