Trotuarul groazei din Capitală: O persoană pe minut cade victimă faianței de sub zăpadă FOTOTrotuarul de lângă un spital din Capitală, din Sectorul 1, s-a transformat într-un patinoar extrem de periculos pentru trecători, din cauza zăpezii care nu a fost curăţată de pe trotuar. Ca şi cum stratul gros de zăpadă nu era de ajuns, pe un segment de drum pericolul este şi mai mare din cauza unor plăci de faianţă, ascunse sub omăt.

Trotuarul de lângă Spitalul Clinic CF Witting – Ambulatoriul de Specialitate CF Gara de Nord, situat în Piaţa Gării de Nord, este un pericol real pentru trecători. Aici, oamenii cad zilnic din cauza zăpezii de pe trotuar. Ca şi cum stratul gros de zăpadă nu ar fi de ajuns, pe un anumit segment, pericolul este mult mai mare, iar şansele celor care vor să îşi menţină echilibrul sunt minime, din cauza unor plăci de faianţă lipite pe trotuar. Pentru că mulţi oameni nu văd plăcile albe de faianţă din cauza zăpezii care s-a aşternut peste ele, aceştia au parte de căzături serioase şi riscă oricând să se aleagă cu fracturi.

Numai marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, în mai puţin de 2 minute, trei trecători, printre care şi o bătrână, s-au dezechilibrat şi au căzut, când au călcat peste plăcile de faianţă de sub zăpadă.

Etichete: Bucureşti, patinoar, pericol, Sectorul 1, spital, spital bucuresti, trotuar, zapada

0/4 COMENTARII
catalin
05 feb 17:32
+0
VOTURI
-0
Da.. trotuar cu peripeţii... Hai sa facem poze cum se accidenteaza persoanele care trec pe acolo..
ggg
04 feb 15:50
+0
VOTURI
-0
dar sa nu ne suparam .. bine ca resedinta ambasadorului Finlandei ere grija de noi sa nu alunecam pe trotuar ... mai bine mergem pe strada ca pe trotuar nu se poate .
ggg
04 feb 15:48
+0
VOTURI
-0
calea dorobanti 239 -cladire de birouri- la fel ... tot trotuarul are niste placi de gresie foarte alunecatoare ...
Cris
04 feb 15:45
+0
VOTURI
-0
Sunt trotuare capcana instalate de Oprescu...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h