Perioada de evaluare a ofertelor pentru licitaţia de achiziţie de autobuze RATB se prelungeştePerioada de evaluare a ofertelor pentru licitaţia de achiziţie de autobuze se prelungeşte până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018, având în vedere că perioada de 25 de zile de evaluare a expirat marţi, anunţă Primăria Capitalei.

Autobuze RATB
Autobuze RATB

 "Având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat perioada de 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată de PMB, în vederea achiziţionării de autobuze, Municipalitatea anunţă că, potrivit art. 227 alin 3 din Legea 99/2016, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018. Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval", anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis joi.

Instituţia condusă de Gabriela Firea anunţă că prelungirea a fost impusă având în vedere complexitatea caietului de sarcini şi volumul mare de documente aferente propunerilor tehnice, iar procesul de evaluare este laborios.

Etichete: autobuze RATB, Bucureşti, licitatie autobuze, RATB

0/3 COMENTARII
MARINELU
12 dec 10:51
+0
VOTURI
-0
Se mai strang semnaturi pentru demiterea mincinoasei? Cel mai incompetent primar din cati a avut Bucurestiul.
Maximus
09 dec 22:20
+0
VOTURI
-0
E prima data cand se cumpara autobuze si d-aia merge mai greu treaba. Sa vezi la tramvaie cat o sa dureze.
Laboriant
09 dec 12:11
+0
VOTURI
-0
"procesul de evaluare este laborios"

Cum Fierea sa nu fie laborios, cand Primaria are grija targurilor de colinde si a redenumirii pietelor? Ii doare-n partea cu care stau pe scaune de autobuze...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h