PERLE la simularea de la BAC: "Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru"SIMULARE BACALAUREAT 2016.  REZULTATE LIMBA ROMÂNĂ. Luni, a avut loc proba de limba română la simularea Bacalaureatului. Nici de această dată, elevii nu s-au dezminţit, unii oferind în tezele lor perle memorabile.

PERLE la simularea de la BAC
PERLE la simularea de la BAC

SIMULARE BACALAUREAT 2016.  Profesorii de limba română care au corectat lucrările elevilor de la simularea Bacalaureatului au descoperit, în teze, mesaje ce le erau adresate, pe lângă greşeli gramaticale şi exprimări nefericite.

"Eu nu utilizez internetul pentru cărţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, îmi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand în când când vad câ cate un scriitor care postează ceva pe perete, dacă e smecher dau şi share".

"Cartea nu este promovată pe internet, aştia în fiecare an greşesc subiectele".

"Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o târfă, aia vroia bani mai ales ca a dat de ăla la Odobeşti. Ce prost stă după fundul femeii?".

"În opinia mea romanul ,,Moromeţii'' are la bază tema iubirii dintre Ştefan si Ela".

"Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere. E bună dacă e promulgată de cine trebuie, dacă nu să ne lase dracu cu politica lor".

"Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru"

"Pe Florica o ardea în coceni iar pe Ana pe după sobă, bun băiat, destept, Ion se aseamană cu băieţii care stie ce vor de la o femeie, nu iubire". 

"Virgula desparte un cuvant de alt cuvant, să respire şi poetul"

"Eu baiat însămi vreau să spun ca nu prea ştiu despre legi, dar îmi plac când se dau . Mai potoleşte şi ei hoţia şi golănia din ţara asta".

"Idea poetică este smechera şi se afla cu titlul la sentimente".

(sursa: adevarul.ro)

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Joi, 10 martie, elevii clasei a XII-a susţin proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie, însă notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.

CITEŞTE ŞI SUBIECTELE şi BAREM de CORECTARE de la SIMULARE BAC 2016- LIMBA ROMÂNĂ- CLASA a XII-a,conform EDU.RO 

SUBIECTELE şi BAREM de CORECTARE de la SIMULARE BAC 2016- LIMBA ROMÂNĂ- CLASA a XI-a,conform EDU.RO 

SIMULARE BAC 2016: MODELE DE SUBIECTE MATEMATICĂ, CLASA A XI-A și CLASA XII-A, conform EDU.RO-

CALENDARUL EXAMENELOR Simulare examen Bacalaureat

I. Clasa a XI-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
18 martie: afişarea rezultatelor

II. Clasa a XII-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
10 martie: proba la alegere a profilului şi specializării
18 martie: afişarea rezultatelor

SIMULARE BACALAUREAT 2016. „Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor", precizează ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Astfel, în urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

Subiectele pentru simularea la nivel naţional a examenului de bacalaureat, diferenţiate în funcţie de filieră, profil şi specializare, sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro.


Etichete: perle, perle romana simulare bac 2016, perle simulare bac 2016, REZULTATE ROMANA, rezultate simulare bac 2016, romana simulare bac 2016, simulare bac 2016, SIMULARE BACALAUREAT 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE