Două persoane electrocutate pe stradă, în urma ruperii de nori. Străzi inundate, trafic îngreunatDouă persoane s-au electrocutat în urma căderii unor cabluri, din cauza furtunii de duminică. Ruperea de nori a condus la inundarea unor străzi din capitală, iar copaci au fost puși la pământ de vânt și cantitățile imense de apă căzute din cer într-un interval scurt. Peste 20 de litri au căzut pe metrul pătrat, în scurt timp, la București.

Două persoane s-au electrocutat pe Str Episcop Chesarie, după ce au calcat în apa în care se aflau cabluri de electricitate rupte la caderea unui copac pe carosabil. Victimele au fost preluată de o ambulanță SMURD și au fost transportate la Spitalul universitar, conștiente, conform purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti-ilfov, Daniel Vasile.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov desfășura duminică seară interventii pentru copaci cazuti pe carosabil, curti sau subsoluri inundate.

14 copaci au cazut pe carosabil sau pe mașini, iar 10 autoturisme au fost avariate.

Meteorologii au emis un cod galben de ploaie si grindina în municipiul Bucuresti si în judetul Ilfov, atentionarea fiind valabila duminica seara.

Citește și Panică la concertul Roxette, la Arenele Romane, în urma ruperii de nori

Intervenții în Sectorul 4

În urma manifestărilor meteo extreme din seara de 17 mai 2015, Primarul Cristian Popescu- Piedone a dispus adoptarea de urgență a măsurilor ce se impun, pentru remedierea situațiilor ivite.
Astfel, ADP Sector 4 a intervenit prompt pentru îndepărtarea celor 5 arbori doborâți de vânt în zona străzilor Gramont, Cuza Vodă nr. 124, C-tin Rădulesccu, Motru nr. 4, Albinelor nr. 32 .
Totodată s-a  intervenit cu 6 utilaje, vidanje și motopompe pe străzile din centrul istoric al Sectorului 4, pe străzi precum Regina Maria, Gramont, Episcop Chesarie, Slobozia, Pridvorului, b-dul Tineretului și o parte din Calea Văcărești, pentru a limmita efectele ploii torențiale, care a dus la inundarea acestor zone.
Coordonate de Primarul Cristian Popescu -Piedone, echipe mixte aparținând ADP Sector 4, S.C. Rebu S.A., Apa Nova, cu sprijinul inspectorilor Direcției Gospodărie Locală Sector 4 și al celor din cadrul Poliției Locale Sector 4, vor rămâne în teren, colaborând în scopul rezolvării tuturor situațiilor ivite din cauza condițiilor meteo neprielnice.

Etichete: duminică, electrocutat, furtuni, inundaţie, isu, ploaie, realitatea, rupere de nori, SMURD

0/3 COMENTARII
Ing.
18 May 08:51
+0
VOTURI
-0
C-tin Rădulesccu, Motru nr. 4,

De fapt, strada se cheamă Constantin Rădulescu Motru. Da' e greu să cauţi pe Google! E mai simplu să copiezi cuvând cu cuvânt un comunicat de la Piedone.
Cris
17 May 22:52
+0
VOTURI
-0
Erata! Era vorba de sectorul betoanelor - Sectorul 3 condus de primarul beton - Robert Amsterdam Negoita.
Cris
17 May 22:51
+0
VOTURI
-0
Betonarea maxima s-a facut in sectorul 2 - campion la betoane. Totusi e o prostie sa spui ca se acumuleaza apa intre betoane si nu mai are unde sa se scurga. E chiar o tampenie beton, marca tembelilor de la ApaNova care ar trebui sa mai curete canalele de scurgere... ca de asta platim taxe pe apa de ploaie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE