Persoanele fără adăpost din Capitală, conduse la centre sociale sau spitaleUn număr de 31 de persoane fără adăpost au fost conduse la centrele sociale de primire sau spitale de către polițiști, care au acționat pentru localizarea acestora.

Persoanele fara adapost din Capitala, conduse la centre sociale sau spitale
Persoanele fără adăpost din Capitală, conduse la centre sociale sau spitale

"De la intrarea în vigoare a codului portocaliu de ninsoare, viscol și vânt, peste 250 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei acționează la acest moment pentru a veni în sprijinul populației. Echipaje de poliție se află la ieșirile din municipiu pentru a informa conducătorii auto despre condițiile în care se circulă și pentru a verifica dacă autoturismele pe care le conduc sunt echipate corespunzător, precum și pentru aplicarea restricțiilor de trafic", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Polițiștii sunt angrenați și în identificarea situațiilor de risc și în mod continuu informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a interveni conform competențelor.

Poliția Capitalei recomandă participanților la trafic să se deplaseze cu autoturismele astfel încât să nu incomodeze acțiunea utilajelor de deszăpezire, să adopte o conduită preventivă în trafic și să respecte indicațiile și recomandările polițiștilor rutieri și să nu blocheze traseele de deplasare a mijloacelor de transport public, în special, calea de rulare a tramvaielor.

Etichete: ger in bucureşti, persoane fără adăpost, persoane fără adăpost bucureşti, viscol bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE