Persoanele fără adăpost din Sectorul 1, găzduite în centre socialePersoanele fără adăpost din Sectorul 1 vor fi găzduite, în toată perioada cu temperaturi scăzute, în centrele sociale din această zonă administrativă.

Persoanele fara adapost din Sectorul 1, gazduite in centre sociale
Persoanele fără adăpost din Sectorul 1, găzduite în centre sociale

Polițiștii locali vor patrula în această perioadă pe străzile Sectorului 1 pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute.

Persoanele adulte sunt transportate la Complexul de Servicii Sociale Odăi (Şos. Odăi nr. 3-5), copiii sunt duşi la Centrul de Plasament Pinocchio (Bd. Luptătorilor nr. 40), iar mamele cu copii sunt găzduite în centrele maternale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

Până luni după-amiază, în Complexul de Servicii Sociale Odăi erau găzduite 19 persoane fără adăpost.

În aceste centre, persoanele găzduite beneficiază de hrană, igienă personală, precum şi de îngrijire medicală de specialitate.

Persoanele fără adăpost care nu realizează niciun venit şi care au domiciliul în Sectorul 1 sunt luate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi consiliate în vederea prevenirii excluziunii sociale.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori valabilă de marţi de la ora 20.00 până miercuri la ora 14.00 în Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară.

Etichete: centre sociale, cod galben București, persoane fără adăpost, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE