Peste 1.000 de apeluri la ambulanţă în prima zi de Paşte, în BucureştiPeste 1.000 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă, duminică, dintre care 278 fiind cu probleme digestive, numărul solicitărilor fiind mai mic decât în 2015, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov Alice Grasu pentru Mediafax.

Pompieri
Pompieri

În duminica de Paşte, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, 1.021 de oameni au apelat la 112 pentru a cere intervenţia medicilor de la ambulanţă, în 613 dintre cazuri fiind vorba de urgenţe de cod roşu şi galben, adică foarte grave şi grave, a declarat, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu.

Potrivit acesteia, 278 de persoane au chemat medicii prezentând afecţiuni digestive iar trei au avut tentative de suicid. În ziua de Paşte, echipajele de ambulanţă au fost chemate să intervină la nouă accidente rutiere în Bucureşti şi Ilfov.

Managerul Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov susţine că "1.021 de intervenţii sunt mai puţine decât într-o zi obişnuită, numărul fiind mai mic faţă de Paştele 2015."

Etichete: ambulanta bucuresti, ambulanta paste, apeluri ambulanţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE