Peste 1.100 de maşini, identificate pentru ridicare de pe domeniul public, în Sectorul 6În urma verificărilor din teren, în cursul anului trecut au fost identificate 1.132 de vehicule pentru care au fost făcute demersurile necesare în vederea ridicării de pe domeniul public.

Peste 1.100 de masini, identificate pentru ridicare de pe domeniul public, in Sectorul 6
Peste 1.100 de maşini, identificate pentru ridicare de pe domeniul public, în Sectorul 6

Din dispoziţia primarului Gabriel Mutu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul Protecţia Mediului și Serviciul Circulație, alături de reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane, continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, uneori, sunt transformate în „locuinţe" pentru persoane fără adăpost şi devin focare de infecţie.
Mașinile ridicate săptămâna trecută erau staționate pe Bd. Drumul Taberei, Bd. Timișoara, Str. Dealul Țugulea, Aleea Istru și Aleea Valea Salciei.

"În această primăvară, pe lângă curățenia din parcuri și grădini de bloc, vom intensifica și acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Putem, astfel, să salubrizăm zonele respective și să eliberăm noi locuri de parcare. Întrucât cele două spații de depozitare de la marginea sectorului sunt aproape pline, vom intra în curând în procedura de vânzare și casare a rablelor", a explicat primarul Gabriel Mutu.

Totodată, o parte dintre proprietarii de astfel de vehicule le-au predat voluntar societăţilor de colectare şi valorificare a fierului vechi, le-au introdus în programul de înnoire a parcului auto (programul RABLA), le-au înstrăinat sau le-au introdus în circulaţie în condiţiile tehnice, legal aprobate.

Etichete: eliberare loc de parcare, rable, ridicare masini abandonate pe domeniul public, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE