Peste 1.400 de apeluri la Ambulanţă, în ultimele 24 de ore: 800 de urgenţe de cod roşu şi galbenServiciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIf) a înregistrat în ultimele 24 de ore aproape 800 de urgenţe de cod roşu şi cod galben, pentru 104 dintre acestea fiind necesară intervenţia echipajelor medicale în spaţii publice. Peste de persoane au suferit diverse traumatisme, după ce au alunecat pe gheaţă şi au căzut.

Peste 1.400 de apeluri la Ambulanta, in ultimele 24 de ore: 800 de urgente de cod rosu si galben (Foto guraialomitei.com)
Peste 1.400 de apeluri la Ambulanţă, în ultimele 24 de ore: 800 de urgenţe de cod roşu şi galben (Foto guraialomitei.com)

Potrivit managerului SABIf, Alis Grasu, în ultimele 24 de ore au fost 1.416 apeluri, dintre care 798 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben.

De asemenea, pentru 104 persoane care au cerut ajutorul, a fost necesară intervenţia echipajelor medicale în spaţii publice, în timp ce 33 de persoane au prezentat diverse traumatisme, provocate prin cădere, după ce au alunecat pe gheaţa formată pe trotuar, scrie news.ro. 29 de persoane fără locuinţă au fost duse la adăposturile primăriilor.

Medicul le recomandă oamenilor să nu plece de acasă decât dacă este absolut necesar, să poarte haine adecvate, groase, călduroase, dar care să le permită mişcarea şi să-şi acopere mai ales extrimtăţile: capul, mâinile şi picioare.

Capitala s-a aflat duminică, dar şi luni dimineaţă sub avertizare de polei emisă de meteorologi.

Etichete: apel ambulanta, apeluri urgente, gheaţă, polei

0/1 COMENTARII
Vlad
19 mar 13:20
+0
VOTURI
-0
Tot bulevardul Unirii este in continuare zona calamitate!!! Patratelele alea rosii sunt pericol public. Dupa scandalul din primul an pusesera niste chestii aderente pe ele, evident s-au dus dupa cateva ploi... Mergeam ieri pe-acolo, stiam foarte bine situatia si desi am incercat dinadins sa le evit nu se poate. Cand incepe sa se depuna zapada nu se mai vad, oricum nu poti tine un traseu drept care sa le evite... multi nervi.

Ca o concluzie, era sa zbor de vreo 20 de ori in 15 minute pe zona aia, noroc ca am echilibru bun, dar altii mai neatenti sau mai in varsta sunt condamnati. Din imbecilitatea unui primar arogant

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h