Peste 100 de arbori, DEFRIŞAŢI din Parcul Cişmigiu şi de pe Bulevardul Kiseleff. Explicaţia PMBPeste 70 de arbori de pe Bulevardul Kiseleff și peste 35 din Parcul Cișmigiu sunt avizați în vederea defrișării, întrucât sunt uscaţi în proporţie de 100%, potrivit directorului Direcției Mediu din cadrul PMB, Oana Grigore.

Peste 100 de arbori, DEFRISATI din Parcul Cismigiu si de pe Bulevardul Kiseleff
Peste 100 de arbori, DEFRIŞAŢI din Parcul Cişmigiu şi de pe Bulevardul Kiseleff
Foto: facebook Andreea Sfarlea

"Pentru eliminarea ramurilor uscate din arborii situați pe raza municipiului București, s-a dat avizul de eliminare pentru toți arborii care au ramuri uscate. Mai mult, s-a solicitat colegilor de la ADP-urile de sector și de la ALPAB să inventarieze și arborii uscați situați pe raza spațiilor verzi pe care le administrează, urmând să emitem și pentru aceștia aviz de defrișare — bineînțeles — cu o fișă a arborelui în spate, inclusiv fotografia arborelui, să se dovedească faptul că este uscat. Pentru arborii de pe Kiseleff, din câte îmi aduc aminte, sunt peste 70 de arbori avizați pentru defrișare, arbori uscați în proporție de 100%. La fel și pentru parcul Cișmigiu: există un aviz de defrișare a arborilor uscați 100% — peste 35 de arbori", a precizat Oana Grigore, potrivit Agerpres.

Reprezentantul PMB a menționat că au fost necesare intervenții și în Parcul IOR, deoarece au existat arbori care s-au prăbușit peste bănci.

"Mai mult, plopii, care sunt arbori cu lemn de esență moale, când ajung la o vârstă de peste 30 de ani, sub greutatea frunzelor și a fenomenelor meteo, riscă să se prăbușească. Poate că în acest sens ar trebui să gândim și o strategie de eliminare treptată a plopilor din oraș", a spus ea.

Etichete: arbori taiati cismigiu, copaci defrisati bucureşti, copaci taiati bucureşti, defrișare, defrisare bucureşti

0/5 COMENTARII
salomir
09 Jul 10:01
+0
VOTURI
-0
Florareasa de Firea si balarul ei de vice primar disctrug orasul. Ce plm au cu pomii nu inteleg. Dupa ce vor taia toti arborii din Bucuresti cu ce se vor ocupa? Niste criminali. La zid!
Cris
08 Jul 15:12
+0
VOTURI
-0
Este exterminarea copacilor de catre bucatareasa pe care ati votat-o la Primaria Capitalei si care are un vice-primar laba trista... Este crima la adresa umanitatii ce fac astia din Bucuresti, cum si-au inceput mandatul.
spun
08 Jul 10:57
+0
VOTURI
-0
Eliminati toti duzii din oras. E de exemplu unul pe Calea Victoriei care murdareste tot.
Carud
08 Jul 08:11
+0
VOTURI
-0
Durac asta e cumva Tudy? Ca la acorduri seamana. Fara.

Ii dor sufletul pe oameni?
Arborii care ne ferise?
Durac
08 Jul 00:42
+0
VOTURI
-0
Nu ii dor sufletul acelor oameni care defriseaza arborii care candva ne ferise de razele solare puternice.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE