Peste 100 de camere din hotelul JW Marriott din Bucureşti, renovate cu 3 milioane euroHotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală a finalizat renovarea şi modernizarea a două etaje executive la finalul lunii martie, după o investiţie de aproximativ 3 milioane de euro. Cele două etaje numără 102 camere, cinci apartamente, două apartamente prezidenţiale şi un Executive Lounge, care au trecut printr-un proces extins de reamenajare, în cadrul căruia a fost regândit întreg designul interior.

Peste 100 de camere din hotelul JW Marriott din Bucuresti, renovate cu 3 milioane euro (Foto booking.com)
Peste 100 de camere din hotelul JW Marriott din Bucureşti, renovate cu 3 milioane euro (Foto booking.com)

Remodelarea celor două etaje executive ale hotelului (şapte şi opt) reprezintă prima etapă din planurile de renovare a etajelor de oaspeţi desenat pentru hotelul Marriott din Bucureşti. 

"(..) putem oferi oaspeţilor noştri un produs nou, modern şi contemporan, odată cu inaugurarea camerelor şi a apartamentelor executive ale hotelului - complet renovate. (...)", a spus Fadlallah Zayat, general manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, citat de Ziarul Financiar. 

Proiectul de renovare a fost conceput de către un arhitect portughez, specializat în design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusă din Italia şi Spania. Proiectul a fost realizat cu resurse şi materiale locale, dar şi din alte ţări din UE, de către echipe de constructori din România, Polonia, Slovenia şi Germania.

Etichete: camere, hotelul JW Marriott din Bucureşti, investiţie, renovare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE