Peste 100 de grătare noi, amplasate în zona specială de picnic din Parcul Lumea Copiilor. FOTOBucureștenii din Sectorul 4 vor avea la dispoziție din această vară peste 100 de grătare noi amplasate în zonă special destinată picnicului din Parcul "Lumea Copiilor".

Zona de grătare este una dintre cele mai aglomerate zone din Parcul Lumea Copiilor, mai ales în weekend-uri. Astfel, datorită unei sponsorizări, în această vară peste 100 de grătare din cărămidă vor fi disponibile în zona de picnic.

"Am refăcut zona grătarelor din Parcul Lumea Copiilor, iar acum peste 100 de gratare noi sunt disponibile, datorită unei sponsorizări din partea Kaufland", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, pe pagina sa de Facebook.

d

Zona pentru barbeque din Parcul "Lumea Copiilor" a fost amenajată încă din anul 2009, când avea peste 70 de grătare. Lângă grătare sunt amplasate și foişoare de lemn în care se poate servi masa, curăţenia în zonă fiind asigurată de Administrația Domeniului Public Sector 4. Pentru accesul în această zonă a parcului, cetăţenii trebuie să prezinte un act de identitate.

d

Etichete: act de identitate, Cristian Popescu-Piedone, gratar caramidă, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, zona barbeque, zona gratare, zona picnic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE