Peste 100 de mașini marca Toyota Yaris din România, RECHEMATE în servicePeste 100 de mașini Toyota Yaris vândute în Romania sunt rechemate in service pentru a fi reparate.

Peste 100 de masini marca Toyota Yaris din Romania, RECHEMATE in service
Peste 100 de mașini marca Toyota Yaris din România, RECHEMATE în service
Foto: carbuyer.co.uk

Toyota Yaris are probleme la suspensiile fata, iar 122 de masini din Romania sunt rechemate in service pentru a fi reparate, operatiune care dureaza circa trei ore, a anuntat Toyota Romania, conform 0-100.hotnews.ro.

"Exista posibilitatea ca o componenta a flansei amortizoarelor fata sa se distruga, cand amortizorul este supus unor socuri, cum ar fi trecerea peste denivelari. Daca acest lucru se intampla, conducatorul poate auzi zgomote anormale atunci cand conduce pe drumuri denivelate sau cand volanul este rotit. Daca vehiculul este condus in continuare in aceste conditii, partea superioara a tijei amortizorului se poate detasa, cauzand pierderea stabilitatii, ceea ce creste riscul unui accident", spune Toyota.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

Clientii masinilor Toyota Yaris au fost contactati pentru a fi invitati la service, potrivit Toyota.


Etichete: Toyota, toyota Yaris

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE