Peste 100 de salvatori au intervenit după ACCIDENTUL de pe Autostrada SoareluiPeste 100 de salvatori au intervenit, sâmbătă dimineaţă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada 2, în care au fost implicate 29 maşini, dintre care două microbuze care transportau persoane şi un camion, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Peste 100 de salvatori au intervenit dupa ACCIDENTUL de pe Autostrada Soarelui
Peste 100 de salvatori au intervenit după ACCIDENTUL de pe Autostrada Soarelui

În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei victime au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul.

Persoanele care acuzau afecţiuni medicale au fost transportate de urgenţă la Spitalul din Lehliu şi la unităţi medicale specializate din Bucureşti, respectiv Spitalul Floreasca, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Bagdasar Arsene, Spitalul Sf. Ioan, Spitalul Universitar, Spitalul Elias şi Spitalul Judeţean Ilfov, potrivit IGSU.

Totodată, după anunţarea evenimentului, la nivelul judeţului Călăraşi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind alertate echipaje specializate din zona de competenţă, precum şi de la ISU Bucureşti-Ilfov, Ialomiţa şi Constanţa. Totodată, au fost prealertate spitalele care deţin unităţi de primiri urgenţe din Bucureşti, pentru a fi în măsură să primească răniţii, mai anunţă IGSU.

La faţa locului au acţionat 94 de pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU Călăraşi, ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Ialomiţa şi ISU Constanţa) şi 9 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Unităţile de Primiri Urgenţe Călăraşi şi Ialomiţa, fiind implicate 12 echipaje de prim ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, trei pentru descarcerare, un spital mobil, cinci autospeciale de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor şi 10 ambulanţe ale Serviciilor de Ambulanţă din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Bucureşti-Ilfov.

Etichete: A2, accident rutier Autostrada Soarelui, Autostrada Soarelui, carambol autostrada soarelui

0/2 COMENTARII
@ Crix
06 nov 10:31
+0
VOTURI
-0
@ Crix: Ce le stii tu, ca un om mare!
1. Ala nu s-a asigurat, desi era "ceatza de nu vedeai la 10m". Cum te asiguri daca nu vezi? Zi-mi si mie, ca sa nu mor prost.
2. S-au lovit doi, care, dupa aia, au iesit pe banda de urgenta. Imediat, in dreptul lor, s-au lovit alte "vreo 10 masini". Din simpatie, probabil, daca aia erau trasi pe margine.
3. Aritmetica simpla. Doua masini, plus inca vreo 10, plus un TIR, plus alte doua masini... egal 32 de masini. Aritmetica tabloida.

Dar neah, daca spune Cris c-asa a fost, gata, s-a rezolvat. Souneti-le si politistilor ca pot merge acasa. Detectivul blond a rezolvat cazul, nu mai e nevoie de ei...
Tu mai ai, ma , frati?
Cris
05 nov 20:09
+0
VOTURI
-0
Informatie incompleta, tabloida. Lucrurile s-au petrecut asa:
In prima instanta a iesit un bou din benzinarie fara sa se asigure desi era o ceatza de nu vedeai la 10m, si a fost lovit usor de o masina care n-a putut sa-l evite. Cei doi au scos masinile pe margine dar imediat s-au lovit vreo 10 masini in dreptul lor, apoi la foarte scurt timp a venit un TIR din spate care a pus o frana brusca sa nu intre in aia loviti... iar TIR-ul a fost lovit din spate de alte doua masini. Lantul slabiciunilor pe timp de ceatza groasa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE