Peste 100 de taximetriști, verificați vineri noapte în Capitală. Ce amenzi au luatPoliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acţiune pentru verificarea legalităţii efectuării transportului public de persoane în regim taxi, fiind verificare 110 taximetre, iar pentru abaterile descoperite au fost reţinute opt certificate de înmatriculare şi aplicate 51 de amenzi în valoare de 13.650 de lei.

Peste 100 de taximetristi, verificati vineri noapte in Capitala. Ce amenzi au luat
Peste 100 de taximetriști, verificați vineri noapte în Capitală. Ce amenzi au luat

Poliţiştii spun că s-a urmărit eliminarea activităţilor ilicite în domeniul taximetriei, verificarea deţinerii documentelor de transport de persoane în regim taxi, verificarea stării tehnice şi impunerea respectării normelor legale care reglementează activitatea de taximetrie.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, au fost verificate peste 110 de autoturisme, au fost reţinute 8 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 51 de amenzi, în valoare de 13.650 de lei, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie.

Dintre acestea, trei amenzi au fost aplicate unor şoferi care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare. De asemenea, au fost depistaţi doi şoferi care făceau transport public de persoane în regim taxi, contra cost, având montat dispozitiv contrafăcut prin intermediul căruia acţionau asupra componentelor aparatului de taxi, majorând astfel preţul transportului.

Totodată, în zece cazuri au fost aplicate amenzi pentru şoferii care nu au avut afişat la interior lista de tarife/ecusonul, iar în 12 cazuri taximetriştii au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor pe care trebuie să le deţină la bordul autovehiculului.

Astfel, a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care făcea transport public de persoane în regim de taxi, contra cost fără a deţine autorizaţie taxi eliberată de autoritatea de autorizare. El a fost amendat cu 1.000 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare. De asemenea, a fost depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani care efectua transport public de persoane în regim de taxi, contra cost, având montat dispozitiv contrafăcut prin intermediul căruia acţiona asupra componentelor aparatului de taxi, majorând astfel preţul transportului. El nu a eliberat bon fiscal la finalul cursei şi nu a avut afişat în interior la loc vizibil ecusonul cu fotografia şi numele. Acesta a fost amendat cu 2.500 de lei.

Poliţiştii le recomandă celor care utilizează serviciile de transport în regim taxi să solicite bonul fiscal la finalul cursei şi să nu încurajeze activităţile ilicite în domeniu.

Etichete: amenda taximetristi, Bucureşti, Capitală, Poliţia Capitalei, taximetrişti, taximetristi amendati

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 oct 10:50
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE