Peste 100 de tone de gunoaie, ridicate din Regie, în Sectorul 6. FOTOGALERIEO amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat în apropierea Străzii Piatra Craiului, intersecţie cu Splaiul Independenţei, din zona Regie, a fost întreprinsă de Direcţia Ordine Publică şi Direcţia Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public din Sectorul 6. 

Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei, anunţă administraţia locală într-un comunicat. 

În numai două zile, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 112 tone de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine un climat civilizat.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Etichete: gunoaie, gunoi, regie, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Spagar Florescu
27 feb 08:58
+0
VOTURI
-0
Cum, n-a fost o actiune intreprinsa de cetateanul Stefan Florescu? Vaaai...
Si eu acum pe cine mai votez, maica?
cristi
26 feb 18:26
+0
VOTURI
-0
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE