Peste 2.400 de jandarmi şi poliţişti vor patrula pe străzile Capitalei de sărbătoriPeste 1.200 de jandarmi, pe strazile Capitalei, de sarbatori
Peste 1.200 de jandarmi, pe străzile Capitalei, de sărbători

Peste 1200 de jandarmi se vor afla la datorie şi vor patrula pe traseele de deplasare către zonele unde municipalitatea organizează evenimente, precum şi pe traseele ce converg către lăcaşele de cult, anunţă Jandarmeria Capitalei.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi şi în zonele unde există posibilitatea să se constituie mari aglomerări de persoane aşa cum sunt : pieţele, gările, autogările, târgurile, staţiile R.A.T.B. cât şi pe mijloacele de transport în comun care duc către marile centre comerciale.

Zilnic, în Capitală, au loc acţiuni pentru depistarea celor care comercializează în mod ilegal articole pirotehnice. Conform legii, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu inchisoare de la 3 luni la un an.

De asemenea, în perioada 24-26 decembrie 2011, Poliţia Capitalei va angrena peste 1080 de poliţişti, dintre care 175 de poliţie rutieră.

Din estimări şi experienţa acumulată în anii precedenţi, Jandarmeria Capitalei se aşteaptă ca peste 1.100. 000 de cetăţeni bucureşteni să participe la diversele activităţi prilejuite de sărbătoarea Crăciunului şi a Anului Nou.

Etichete: Anul Nou, Crăciun, jandarmi, sărbători

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE