Peste 130 de baruri şi cluburi din Sectorul 6, verificate de Primărie. CE NEREGULI A GĂSITÎn perioada 31.10 – 7.11.2015, inspectori din cadrul Primăriei Sectorului 6 au verificat 134 de cluburi și baruri de pe raza sectorului. 

Peste 130 de baruri si cluburi din Sectorul 6, verificate de Primarie. CE NEREGULI A GASIT
Peste 130 de baruri şi cluburi din Sectorul 6, verificate de Primărie. CE NEREGULI A GĂSIT
Foto: Primaria Sectorului 6

Dintre cele 134 de societăţi comerciale verificate în această perioadă, s-au constatat neconformări în raport cu legislaţia specifică la un număr de 63 de unităţi, aplicându-se sancţiuni contravenţionale în valoare de 111.050 lei.

Reprezentanţii societăţilor comerciale au fost somaţi ca, în termen de 30 de zile, să depună documentaţiile suplimentare necesare, în caz de neconformare, aplicându-li-se sancţiuni contravenţionale până la intrarea în legalitate sau, potrivit legii, suspendarea activităţii.

Controalele la agenţii economici din Sectorul 6 vor continua, iar inspectorii Primăriei Sectorului 6 vor solicita, ca şi până acum, celorlalte autorităţi competente, respectiv Garda Naţională de Mediu şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, efectuarea unor controale, conform competenţelor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, aşa încât operatorii economici din raza Sectorului 6 să respecte în integralitate normele legale în vigoare.

De asemenea, primarul Sectorului 6 a dispus verificarea tuturor avizelor de funcţionare acordate de serviciul de specialitate al Primăriei Sectorului 6.

 

Etichete: bar, club, control, primaria sectorului 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE