Peste 150.000 de CD-uri sau stick-uri cu produse piratate, distruse public în BucureştiOficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA) anunţă o acțiune publică de distrugere a produselor pirat confiscate de autorități. Astfel, peste 150.000 de CD-uri, casete sau stick-uri cu produse piratate vor fi distruse la sediul URBAN S.A. din Bucureşti, marţi.

Peste 150.000 de CD-uri sau stick-uri cu produse piratate, distruse public in Bucuresti
Peste 150.000 de CD-uri sau stick-uri cu produse piratate, distruse public în Bucureşti
Foto: mirror.co.uk

Evenimentul va avea loc în data de 26 aprilie 2016, începând cu ora 12:00, pe B-dul Timișoara nr. 14-16 (URBAN S.A.), anunţă ORDA.

În cadrul acțiunii vor fi distruse peste 150.000 de produse pirat (CD-uri, DVD-uri, casete video, casete audio, hard disk-uri, dischete, memory-stickuri).

"Produsele care urmează a fi distruse au fost confiscate de autoritățile competente—Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Agenția Națională de Administrare Fiscală (Direcția Generală Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor). Evenimentul, aflat la a 9-a ediție, își propune să transmită un avertisment către cei care recurg la metode ilegale de folosire și distribuire a produselor protejate prin Legea dreptului de autor și drepturilor conexe. Este o dovadă clară a faptului că eforturile de a identifica și de a pedepsi astfel de încălcări ale legii sunt considerabile.", adaugă sursa citată.

Acțiunea de distrugere are loc pe data de 26 Aprilie zi în care, începând cu 2001, statele-membre ale Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI) sărbătoresc Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale.

Etichete: cd, drepturi autor, piratat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE