Peste 2.000 de joburi pentru tineri în Grecia, Cipru şi Marea BritaniePeste 2.000 de locuri de muncă în Grecia, Cipru şi Marea Britanie vor fi disponibile, între 27 martie şi 13 aprilie, la Târgul de cariere în turism, care va fi organizat în Bucureşti şi alte 19 oraşe, salariile oferite fiind de până la 1.500 de lire pe lună, potrivit unui comunicat.

ste 2.000 de joburi pentru tineri in Grecia, Cipru si Marea Britanie
ste 2.000 de joburi pentru tineri în Grecia, Cipru şi Marea Britanie

Târgul de cariere în turism va fi organizat la nivel naţional pentru ocuparea a peste 2.000 de locuri de muncă în domeniul hotelier, atât în Grecia şi Cipru, cât şi în Marea Britanie. Interviurile de selecţie vor avea loc în Capitală şi în Buzău, Galaţi, Brăila, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava, Botoşani, Vaslui, Iaşi, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Târgu Mureş, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Târgovişte şi Piteşti.

Tinerii selectaţi la târgul de cariere vor putea să lucreze în hoteluri de 4 şi 5 stele din Grecia, Cipru şi Marea Britanie, fiind disponibile posturi entry şi middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la front office (recepţioner de hotel, asistent recepţie, bell boy), până la housekeeping (cameristă, personal curăţenie), food & beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), spa, entertainment şi mentenanţă.

"În privinţa salariilor, tinerii care vor fi angajaţi în Grecia sau Cipru vor putea câştiga între 450 şi 600 euro net/lună, cazarea şi cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie, salariile pornesc de la 6,31 lire brut/oră (echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnă un câştig lunar între 1.000 şi 1.500 de lire brut/lună", se arată într-un comunicat transmis luni agenţiei Mediafax.

Organizatorii Târgului de cariere precizează că tinerii nu trebuie să aibă experienţă în domeniul hotelier, în Grecia sau Cipru aceştia urmând să parcurgă un program complet de training pentru dezvoltarea profesională şi personală. "Suntem în căutarea unor tineri dornici să înceapă cariera în domeniul hotelier, dornici să înveţe, care au o atitudine pozitivă şi cunosc limba engleză cel puţin la nivel conversaţional", a declarat Suzanne Nuridsany, general manager IcepWorld Group - compania care organizează târgul.

Tinerii interesaţi să participe la Târgul de cariere în turism trebuie să se înregistreze online la www.happysummer.ro/apply şi să se prezinte la eveniment cu un CV.

Etichete: job, locuri de muncă, turism

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE