Peste 2.000 de taxiuri, autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Henri CoandăPeste 2.000 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Henri Coandă, conform unui comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Comanda Taxi Aeroport
Comandă Taxi Aeroport

"Astfel, s-au asigurat condițiile necesare pentru preluarea rapidă și fluentă a pasagerilor sosiți pe aeroport și pentru transferul lor în siguranță la destinație. Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât și direct în fața terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit — primul plecat în cursă", se arată în document.

Accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, ora 0:00.

"Măsura interdicției vine și la solicitarea Poliției Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriștii neautorizați. Începând cu 1 septembrie, stațiile taxi de la aeroport vor fi următoarele: la etaj, stațiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter stația pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat", menționează sursa citată.

Etichete: Aeroportul Henri Coandă, taxi aeroport, taxiuri aeroport bucuresti, taxiuri autorizate, taxiuri Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h