Peste 2.500 de locuri de muncă, disponibile în București, în perioada 23-29 octombrieŞomerii din Bucureşti au la dispoziţie, în săptămâna 23 - 29 octombrie, 2.552 de locuri de muncă vacante, cele mai multe (1.400) pentru muncitori calificaţi, arată datele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Aproape 2.600 de locuri de munca disponibile in Bucuresti
Aproape 2.600 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti

Din cele 2.552 de locuri de muncă disponibile în Capitală, cele mai multe, 1.400 de joburi, sunt disponibile pentru muncitorii calificaţi. Pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 451 locuri de muncă, pentru necalificaţi sunt vacante 486 de locuri de muncă, în timp ce 215 de posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare, potrivit centralizatorului AMOFM Bucureşti.

Din totalul locurilor de muncă disponibile pentru persoanele cu calificare, cele mai multe, 299 posturi, sunt pentru lucrători comerciali. Din totalul posturilor pentru persoane cu studii medii, o treime, respectiv 200 de joburi, sunt pentru mercantizori. Cele mai multe locuri de muncă pentru necalificaţi, 253 din total, sunt pentru manipulanţi mărfuri. Cele mai multe posturi scoase la concurs pentru persoanele cu studii superioare, 68 din total, sunt pentru şefi de departament marfuri alimentare/nealimentare.

AICI găsiţi toate locurile de muncă disponibile la AMOFM Bucureşti, în perioada 23 - 29 octombrie.

Etichete: AMOFM, AMOFM Bucureşti, angajări Bucureşti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE