Peste 20 de maşini abandonate pe străzile Sectorului 4, ridicate miercuri de poliţiştiÎn cadrul campaniei de curățenie de primăvară, paralel cu activităţile de salubrizare şi igienizare, din Sectorul 4, a fost demarată şi o amplă acţiune de identificare şi ridicare de pe domeniul public a maşinilor fără stăpân şi a celor abandonate.

Peste 20 de masini abandonate pe strazile Sectorului 4, ridicate miercuri de politisti
Peste 20 de maşini abandonate pe străzile Sectorului 4, ridicate miercuri de poliţişti
Foto: Primaria Sectorului 4

Inventarierea acestora a demarat încă de la finalul anului precedent, fiind realizată cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4 şi al funcţionarilor de proximitate, responsabili cu monitorizarea celor 12 zone, în cadrul programului „Mini Primari", informează un comunicat de presă remis de Primăria de sector.

Aflate într-o avansată stare de uzură, pe lângă aspectul inestetic indus zonelor în care au fost "uitate" de proprietarii lor, respectivele vehicule perturbau traficul pietonal şi ocupau ilegal locurile din parcările de reședință, împiedicând, totodată, operaţiunile de salubrizare şi igienizare, conform sursei citate.

Din dispoziţia Primarului Cristian Popescu – Piedone, în cursul zilei de miercuri, cu aportul Poliţiei Locale Sector 4, au fost ridicate 23 de autovehicule, dintre care, 5 fără stăpân și 18, abandonate, acţionându-se pe străzile Lamotești, Abatorului, Măriuca, Samoilă Dumitru, Emil Racoviță, Străduinței, Frumușani, Secuilor, precum și pe șos. Olteniței, șos. Berceni, bd. Constantin Brâncoveanu.

Etichete: maşini abandonate, ridicări maşini, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE