Peste 24.000 de ore în folosul comunității, prestate la magazinul caritabil SocialXChange în 2015Persoanele care au venit la magazinul caritabil SocialXChange în anul 2015 au prestat peste 24.100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Peste 24.000 de ore in folosul comunitatii, prestate la magazinul caritabil SocialXChange
Peste 24.000 de ore în folosul comunității, prestate la magazinul caritabil SocialXChange
Foto: Primaria Sectorului 6

Peste 24.100 de ore de muncă în folosul comunităţii au fost prestate de cele 103 persoane care au venit la SocialXChange în anul 2015 pentru a efectua diverse activităţi (săpat, greblat, toaletare copaci, igienizare spaţii, sortat şi etichetat alimente din incinta magazinului etc.), informează Primăria Sectorului 6 printr-un comunicat de presă.

„Eforturile beneficiarilor de a-şi depăşi situaţia socială dificilă sunt lăudabile, această motivaţie constituind unul dintre principalele motive pentru care multe persoane revin cu donaţii ori de câte ori au posibilitatea. Donatorii au parte de diferite servicii pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 le pune la dispoziţie: animaţie petreceri pentru copii, spaţiu de conferinţe, ore de tenis, salinoterapie, cursuri pentru copii sau terapie florală. Nu ezitaţi să donaţi, oamenii nevoiaşi din comunitate aşteaptă o oportunitate pentru a lucra", a declarat primarul Rareş Mănescu.

Donaţiile de care are nevoie magazinul SocialXChange sunt: alimente neperisabile şi în termen de valabilitate (făină, ulei, zahăr, conserve, mălai, paste făinoase, pastă de tomate etc.), dar şi rechizite, produse igienico-sanitare (săpun, hârtie igienică, şampon, detergent etc.) sau jucării şi alte accesorii pentru copii.

Etichete: magazin caritabil, Sectorul 6, social exchange

0/2 COMENTARII
Nume*
13 Feb 20:13
+0
VOTURI
-0
Ioi ,ce bine ca in 8 decembrie pa sara ajung si io in Cluj in drum spre Viena si ajung si eu la ceconrt cum sa fac sa pot cumpara si eu o invitatie daca nu sunt din Cluj?o sa le putem oare achizitiona si in seara ceconrtului de la intrare?poate ma ajuta si pe mine cineva ..
Nume*
11 Feb 21:48
+0
VOTURI
-0
teodorSeptember 6, 2012Sunt sigur ca Dumnezeu te va ajuta in ceea ce vrei sa faci. El iti va da putere sa duci pana la capat acest maatron, poate si cu un timp foarte bun. Domnul sa iti binecuvanteze alergarea

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h