Peste 250 de jandarmi la meciul DINAMO-ASTRA GIURGIU de azi, 1 APRILIE, de pe Arena NaționalăDINAMO-ASTRA GIURGIU, ARENA NAȚIONALĂ: Peste 250 de jandarmi vor fi prezenţi la meciul DINAMO BUCUREȘTI – F.C. ASTRA Giurgiu, din LIGA 1, care are loc vineri, 1 aprilie, pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, de la 20.30.

Peste 250 de jandarmi la meciul DINAMO-ASTRA GIURGIU de azi, 1 APRILIE, de pe Arena Nationala
Peste 250 de jandarmi la meciul DINAMO-ASTRA GIURGIU de azi, 1 APRILIE, de pe Arena Națională
Foto: b365.ro

DINAMO-ASTRA GIURGIU, ARENA NAȚIONALĂ:

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii, informează Jandarmeria.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

VEZI ȘI: Cum arată ARENA NAŢIONALĂ după redeschidere, înainte de meciul DINAMO-ASTRA

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Etichete: Arena Naţională, dinamo astra, liga 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h