Bursa locurilor de muncă, organizată vineri, în Capitală. Peste 3.800 de joburi disponibilePeste 3.800 de locuri de muncă vor fi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, în Bucureşti, 127 de agenţi economici confirmând participarea până în prezent, informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM).

Din cele 3.800 de posturi disponibile, peste jumătate sunt pentru muncitorii necalificaţi, iar cele mai puţine, pentru absolvenţii de studii superioare. Potrivit AMOFM, 127 de angajatori şi-au anunţat participarea, aceştia având disponibile 242 de locuri de muncă pentru absolvenţi de studii superioare, 549 pentru muncitori necalificaţi, 974 pentru persoanele cu studii medii, iar 2.120, pentru muncitori necalificaţi, scrie Mediafax

"Până în acest moment şi-au anunţat participarea 127 agenţi economici, cu o ofertă de 3.885 de locuri de muncă", precizează sursa citată.

Bursa locurilor de muncă va începe la ora 9.00, la Palatul Naţional al Copiilor din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucureşti. AMOFM precizează că ofertele agenţilor economici se primesc până în 26 martie la sediul din str. Spătaru Preda nr. 12, Sector 5, precum şi la sediile agenţiilor de sector.

Etichete: anofm, bursa locurilor de muncă, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE