Peste 30 de vedete prezente la petrecerea dedicată împlinirii a 50 de ani de la inaugurarea casei de modă Valentino GALERIE FOTOAndreea Esca şi Alexandre Eram, Romaniţa Iovan, Iulia Albu, Simona Pătruleasa, Monica Gabor, Antonia, Ernest Takacs - moderatorul emisiunii Trădaţi în dragoste -, Andreea Antonescu, Oana Roman, Nico, Maria Radu, Cosmina Păsărin, Dana Săvuică şi Liviu Vârciu sunt doar câteva din cele peste 30 de vedete autohtone care au fost prezente, miercuri seară, la petrecerea dedicată aniversării a 50 de ani de istorie Valentino.

La eveniment a fost adusă colecţia realizată special de noii directori creativi ai companiei, Pierpaolo Piccioli şi Maria Grazia Chiuri, cu ocazia împlinirii a jumătate de secol de istorie Valentino. Bucureştiul este cel de-al patrulea oraş al lumii, după Paris, Milano şi Los Angeles, în care s-a lansat “colecţia capsulă”, care combină prezentul şi trecutul prin continuitate. Articolele vestimentare din noua colecţie se axează pe modele retro dezvoltate de-a lungul timpului, dar vin şi cu o notă de design contemporană. Cei care sunt atraşi de creaţiile aniversare îşi pot achiziţiona produsele favorite din magazinul Valentino din Bucureşti doar până pe 30 mai.

Colecţia capsulă, produsă în ediţie limitată, cuprinde haine pret-a-porter şi accesorii, cu preţuri între 1.000 lei şi peste 13.000 lei. Tunicile animal print pictate manual, fabricate din lână virgină şi caşmir, costă 13.315 lei, rochiile din dantelă au preţul de 12.000 lei, pantofii din colecţie costă 2.210 lei, ghetuţele se vând cu 2.810 lei, poşetele din piele cu mânere încrustate cu pietre semipreţioase au preţuri de peste 6.000 lei, eşarfele costă circa 1.000 lei, iar mănuşile din piele sunt aproximativ 2.200 lei. În ciuda preţurilor foarte mari, reprezentanţii magazinului sunt optimişti şi cred că ediţia limitată va avea succes pe plan local, mizând şi pe faptul că mulţi dintre cei care şi-au achiziţionat produse Valentino din galeria comercială de la parterul hotelului JW Marriott nu ştiau până atunci de existenţa unităţii.

Magazinul Valentino, inaugurat anul trecut în decembrie, este cel mai mare din galeria The Grand Avenue, cu o suprafaţă de peste 250 mp. Retailer-ul italian de fashion de lux Valentino operează în peste 85 de ţări şi deţine peste 700 de magazine monobrand.

Etichete: Andreea Esca, aniversare, Bucureşti, colecţie, Cosmina Pasarin, inaugurare, magazin, Monica gabor, Valentino, vedete

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h