Peste 300 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de orePoliţiştii au reţinut 311 permise de conducere în urma acţiunilor din ultimele 24 de ore, 31 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 111 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind ridicate pentru alte abateri.

Amenzi politie
Amenzi politie

"Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 5.168 de sancţiuni contravenţionale, 2.002 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 35 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune, 4 lipsă anvelope de iarnă, 2 aplicate administratorilor de drum şi 3.125 pentru alte abateri", anunţă Poliţia Română.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au depistat 239 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dintre acestea 112 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Ca urmare a probării activităţii infracţionale, pentru 11 persoane au fost luate măsuri preventive. De asemenea, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat 6 persoane urmărite la nivel naţional.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat peste 6.502 de sancţiuni, în valoare de aproximativ 1.857.298 lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 37.215 lei.

În minivacanţa de 1 decembrie peste 8.400 de poliţişti acţionează suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în toată ţara.

Etichete: amenzi circulaţie, permis retinut, Poliţia Română, razie politie

0/2 COMENTARII
adi
04 Dec 18:00
+0
VOTURI
-0
Câștigi garantat! Nu contează daca ești student, casnică, șomer sau angajat! Dacă vrei să câștigi bani in plus, aici chiar poți să o faci! Avem o echipa minunată și un program special conceput pentru ca tu sa reușești în scurt timp să-ti rotunjești veniturile! Garantat! Cere detalii la email: friendshipandjobs@gmail.com
adi
04 Dec 17:58
+0
VOTURI
-0
Câștigi garantat! Nu contează daca ești student, casnică, șomer sau angajat! Dacă vrei să câștigi bani in plus, aici chiar poți să o faci! Avem o echipa minunată și un program special conceput pentru ca tu sa reușești în scurt timp să-ti rotunjești veniturile! Garantat! Cere detalii la email: friendshipandjobs@gmail.comgram special

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE