Peste 3000 de batoane de ciocolată, RETRASE din magazinele Penny Market și XXL Mega DiscountREWE România, proprietarul magazinelor Penny Market și XXL Mega Discount, a anunţat că a retras ciocolată 'Crazy Collection' din toate magazinele, după ce un client a identificat un corp străin în produs.

Peste 3000 de batoane de ciocolata, RETRASE din magazinele Penny Market si XXL Mega Discount
Peste 3000 de batoane de ciocolată, RETRASE din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount
Foto: maria-mona.blogspot.com

REWE România, proprietarul magazinelor Penny Market și XXL Mega Discount, informează că a fost notificată, în data de 28 martie 2016, de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul 'Crazy Collection' și în consecință a retras în aceeași zi produsul respectiv din toate magazinele, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăți, informează un comunicat de presă al societăţii remis luni seară.

SC REWE România precizează totodată că a notificat Autoritatea Națională Sanitara Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVA) și că a declanșat o rechemare voluntară a produsului 'Crazy Collection' ciocolată cu lapte cu biscuiți cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menționat au fost rugați să nu îl consume și să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anunțat că nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

Etichete: ciocolata, Crazy Collection, Penny Market

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE