Peste 40 de maşini abandonate, distruse în Sectorul 2Utilajele vor distruge joi peste 40 de autovehicule abandonate, ridicate de pe străzile din Sectorul 2 al Capitalei.

Pentru a elibera locurile de parcare blocate abuziv de o serie de autovehicule abandonate, primarul Sectorului 2 - Neculai Ontanu a dispus ridicarea acestora de pe strada.
Pentru a elibera locurile de parcare blocate abuziv de o serie de autovehicule abandonate, primarul Sectorului 2 - Neculai Onţanu a dispus ridicarea acestora de pe stradă.

Cele 40 de autovehicule vor fi distruse integral pentru colectarea fierului vechi din care sunt fabricate. Casarea va avea loc la sediul Administraţiei Domeniului Public Sector 2 situat pe Strada Ardealului din oraşul Voluntari.

De ani de zile, Primăria Sectorului 2 ridică autovehiculele abandonate sau fără stăpân de pe străzi, locuri publice şi parcări. Numai în acest an au fost eliberate, în acest mod, peste 240 de locuri de parcare, acţiune care se combină cu amenajarea a 345 de noi locuri pentru autovehicule

Etichete: maşini abandonate, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
michire
11 oct 10:22
+0
VOTURI
-0
Ar putea lua exemplu si sectorul 1, in Pajura sunt o multime de epave abandonate prin parcari si nu numai...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE