Peste 40 de persoane cazate la un hotel din Sibiu s-au intoxicat cu mâncare în noaptea de RevelionPeste 40 de persoane cazate într-un hotel din Sibiu s-au intoxicat cu mâncare în noaptea de Revelion. 13 dintre persoanele care au acuzat simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, între care şi doi copii, au avut nevoie de îngrijirile medicilor şi au fost transportate la spitale din oraş.

Peste 40 de persoane cazate la un hotel din Sibiu s-au intoxicat cu mancare in noaptea de Revelion
Peste 40 de persoane cazate la un hotel din Sibiu s-au intoxicat cu mâncare în noaptea de Revelion
Foto: bistritaonline.ro

Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, a declarat pentru Mediafax, citat de romaniatv.net, că, în total, 43 de persoane de la o unitate hotelieră din municipiul Sibiu au acuzat simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, după ce, iniţial, zece persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

"În total, au fost preluate de la faţa locului 13 persoane, doi copii şi 11 adulţi, cu dureri abdominale şi vărsături. Victimele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Judeţean Sibiu", a declarat Bianca Săbău.

Aceasta a precizat că alte 30 de persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza producerii infecţiei, dar autorităţile din Sibiu au declanşat o anchetă şi vor stabili ce s-a întâmplat, urmând să aplice sancţiunile care se impun.

Etichete: hotel, Sibiu, toxiinfectie alimentara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE