Peste 4000 de locuinţe noi, finalizate până la sfârşitul anului în centrul şi nordul CapitaleiCirca 4200 de locuinţe vor fi terminate în 2016 în centrul şi nordul Capitalei, potrivit unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Peste 4000 de locuinte noi, finalizate pana la sfarsitul anului in centrul si nordul Capitalei
Peste 4000 de locuinţe noi, finalizate până la sfârşitul anului în centrul şi nordul Capitalei
Foto: apartamente-noi.ro

Cea mai mare pondere a acestor locuinţe, 66% (aproximativ 2200 de unităţi), este reprezentată de locuinţe destinate clasei medii, amplasate în zone precum Aviaţiei şi Băneasa în timp ce aproximativ 25%, adica peste 700 de unităţi, sunt locuinţe premium şi de lux, amplasate în zone precum Dorobanţi, Herăstrău sau Barbu Văcărescu, informează ZF.ro.

În total, aproximativ 4200 de noi locuinţe destinate clasei medii vor fi livrate în acest an în zonele semicentrale, centrale şi de nord din Bucureşti, potrivit datelor Coldwell Banker Affiliates of Romania, reprezentând 70% din totalul celor peste 6000 de unităţi aflate în construcţie în zonele menţionate.

"Zona de nord a Bucureştiului este foarte ofertantă din punct de vedere al dezvoltării rezidenţiale, ţinând cont de suprafeţele mari de teren disponibile în zone precum Barbu Văcărescu, Expoziţiei, Băneasa sau Siseşti iar investitorii îşi îndreaptă tot mai mult atenţia şi spre sectorul rezidenţial după ce cel al spaţiilor de birouri şi comerciale a ţinut capul de afiş în ultimii ani", afirmă Alexandru Pricop, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieţei de consultanţă imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial.

Etichete: apartamente Bucureşti, locuinţe, locuinte bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h