Peste 50 de copaci au căzut pe străzi şi maşini în Capitală. 120 de intervenţii ale ISUPeste 50 de copaci au căzut pe străzi şi pe maşini, bucăţi de faţadă şi tablă au fost desprinse de pe clădiri, schele şi panouri publicitare au fost doborâte de vânt în Capitală şi judeţul Ilfov. În ultimele 12 ore pompierii ISU au intervenit la 120 de situaţii de urgenţă.

Peste 50 de copaci au cazut pe strazi si masini in Capitala
Peste 50 de copaci au căzut pe străzi şi maşini în Capitală

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat că duminică, între orele 08.00 şi 20.00, pompierii au acţionat la 120 de situaţii de urgenţă, în urma vântul puternic, dintre care 35 au fost pentru copaci căzuţi pe stradă, pe garduri sau în locuri de parcare şi 17 pentru arbori care au căzut pe maşini.

Alte 56 de intervenţii ale pompierilor au fost pentru îndepărtarea unor bucăţi de la faţada unor blocuri, scânduri şi tablă de la acoperişuri smulse de vânt.

De asemenea, şapte intervenţii au fost pentru îndepărtarea unor panouri publicitare şi cinci pentru îndepărtarea unor schele doborâte de vânt.

Pompierii bucureşteni au mai intervenit, duminică, pentru îndepărtarea unor bannere doborâte de vânt, precum şi a unor stâlpi de electricitate rupţi sau în pericol de cădere.

Aceste incidente s-au soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Intervenţii ale pompierilor au fost, printre altele, în zona Piaţa Victoriei, Şoseaua Giurgiului, strada Drumul Găzarului, strada Dunavăţ, strada Baba Novac, Şoseaua Mihai Bravu, Calea Plevnei, strada Teiul Doamnei şi strada Lotrioara.

Şi echipajele de la ALPAB au intervenit pentru îndepărtarea copacilor doborâţi de vânt în parcurile pe care le admnistrează, dintre care cinci în Parcul Tineretului, 15 în Parcul Herăstrău, unul în Parcul Operei şi alţi doi la Arena Naţională.

Etichete: copaci căzuţi bucureşti, copaci căzuți pe mașini, ISU Bucureşti, vant bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE