Peste 50 de școli și grădinițe din Capitală intră în reparații. Când vor fi gata lucrărilePeste 50 de școli și grădinițe din Sectorul 4 intră în reparații capitale. Lucrările costă aproximativ 13,5 milioane euro. 

Contractele de execuție pentru intervențiile asupra clădirillor în care funcționează unitățile de învățământ aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4, au fost deja semnate, așa că lucrările vor începe săptămâna viitoare, în prima zi a vacanței de vară.

Lucrările vor costa aproximativ 13,5 milioane de euro (peste 63 de milioane de lei) și se vor încheia înainte de debutul anului școlar 2018-2019, anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă. 

Lucrările de reparații și modernizare reprezintă o intervenție temeinică asupra tuturor clădirilor școlilor și grădinițelor și prespun, între altele, înlocuirea instalațiilor electrice, termice, sanitare, înlocuirea pardoselilor, a geamurilor și a ușilor, refacerea tencuielilor, recondiționarea interioarelor și a căilor de acces, refacerea grupurilor sanitare, dar și recompartimentarea spațiilor, acolo unde este necesar pentru o mai bună funcționalitate. În plus, vor fi create toate condițiile pentru accesul facil al copiilor cu dizabilități în unitățile școlare - săli de clasă, săli de sport, toalete etc.

„Am considerat că 2018 este momentul T0 în privința asigurării unui standard decent al clădirilor în care funcționează unități de învățământ, atât în ceea ce privește siguranța pe care acestea o oferă copiilor și cadrelor didactice, cât și în privinta facilităților la care aceștia trebuie să aibă acces. Anul trecut am fost obligați să relocăm șapte grădinițe ce funcționau efectiv în ruină! Acum însă, în sectorul 4, nu mai discutăm despre proiecte, despre idei, ci despre lucrări ce vor începe chiar acum! Vorbim despre consolidări și reabilitări termice ale clădirilor actuale, despre construirea altor noi, despre dotări la standardele actuale, într-un cuvânt despre locații care la finalul lucrărilor vor fi unele decente, civilizate, dar mai ales sigure!", declară Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Etichete: colegiul tehnic miron nicolescu, Daniel Băluță, reparatii gradinite, reparatii scoli, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
goji berry meyvesi fiyatД±
16 iun 07:53
+0
VOTURI
-0
Lessen to today, when there is a satiate of anti aging take during a jaunt disorder products like nambnu.gojigezicht.nl/voor-de-gezondheid/goji-berry-meyvesi-fiyati.html creams, serums, gels and powders that all lure on to be this well-head of youth. Some manoeuvre cremegoji.nl/help-jezelf/botox-results-day-by-day.html their anti aging entrancing be means of ingredients that attired in b be committed to a ton of structured analyse cengeu.cremegoji.nl/hulp-van-de-dokter/what-is-cold-laser-therapy-how-does.html and acknowledgement on how incrustation ages to tag end them up and some are uninfected hype.
MR BENNY CARNES
14 iun 00:24
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, toată ziua, eu sunt aici pentru a oferi o recomandare reală despre domnul Benny Carnes. El ma ajutat să obțin un împrumut când aveam nevoie de $ 26.000 de dolari. Am mai auzit despre el de la un martor, așa că i-am dat o încercare, așa că am primit împrumutul prin el. Emailul de contact al acestuia: Bennycarnesloanfirm@yahoo.com

Mulțumită lui încă o dată, atât de fericit pentru a obține o astfel de sumă pentru o rată a dobânzii de 3%.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE