Peste 650 de persoane au făcut donaţii în ultimele zile pentru campania electorală a lui NICUŞOR DANNicuşor Dan așteaptă donații de 100.000 de euro de la cetățeni prin site-ul salvatorii.ro, o platforma de finanțare transparentă, un gest de normalitate în contextul în care schemele de finanțare a artidelor rămân o necunoscută pentru cetățeni. Platforma funcționează pe un sistem de plăți securizat și în acord cu noua lege electorală.

Peste 650 de oameni au facut donatii pentru Nicusor Dan
Peste 650 de oameni au făcut donaţii pentru Nicuşor Dan

Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul a lansat platforma Salvatorii.ro, prin care orice persoana fizică poate face o donație care susține campania pentru câștigarea alegerilor la Primăria Bucureștiului, se arată într-un comunicat al USB.

"Avem un răspuns foarte bun din momentul lansării platformei de acum 4 zile, peste 650 de donatori, și ne așteptăm să primim donații de 100 de mii de euro de la cetățeni până la finalul campaniei, de cinci ori mai mult decât am primit în 2012. Sunt mulți bucureșteni care s-au săturat de hoția din administrație și noi le dăm posibilitatea să ne ajute concret în demersul de a curăța administrația de politicieni", a declarat Nicușor Dan.

Platforma funcționează pe un sistem de plăți securizat și conform cu noua lege a finanțării partidelor, ceea ce a dus la un timp mai mare de dezvoltare. Conform prevederilor noi, orice om care dorește să facă o donație trebuie să trimită și o fotografie a cărții de identitate. Pentru a simplifica procesul, platforma Salvatorii.ro folosește un sistem foarte simplu și rapid de a completa toate datele și informațiile de care avem nevoie. În plus, donatorii se pot implica activ și în derularea campaniei, având la dispoziție o listă de misiuni și evenimente la care pot participa. Oamenii nu pretind absolut nimic în schimbul donației.

"Mesajul nostru e simplu, donația ta ne ajută să putem salva Bucureștiul. Cu ajutorul tău, șansele noastre de a învinge sistemul controlat de vechile partide cresc pe zi ce trece", a completat Nicușor Dan.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, campanie electorala locala, donaţii nicuşor dan, nicuşor dan, platformă donaţii, salvatorii.ro

0/1 COMENTARII
mirela
18 Apr 16:07
+0
VOTURI
-0
Domnule Nicusor Dan, orasul are nevoie de proiecte nu de lozinci de genul "stopati hotia". Stim ca suna bine pt. oamenii de rand care vad cum se imbogatesc altii nemeritat, insa orasul trebuie in primul rand sa se dezvolte. Stiti despre urbanism mai putin decat stim noi matematica, insa va dati cu parerea despre oportunitatea proiectelor de contructii de cladiri si infrastructura ! E o atitudine periculoasa : primarul care nu este avizat isi da cu parerea intr-un domeniu si se opune din principiu oricarui proiect. Chiar si apetenta Dvs. pentru procese denota cel putin o psihoza : un om normal nu-si umple timupul dand in judecata statul in sute de procese. Ar parea un comportament civic de invidiat daca ar fi vorba de cateva procese, dar vorbim aici de sute de procese, ceea ce duce totul in zona nebuniei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE